Monday, July 6, 2009

Wedding & Durian

Last week balik Pontian. Makan durian macam takde hari esok. Bukan durian aje, rambutan, pulasan, manggis semuanya jd mangsa kegelojohan org Kajang yg jakun mkn bawah pokok. Tujuan asal nk distribute the invitation cards. Alang² tu, kitorg kerjakan kebun atok aku yg sememangnye lumayaaaaaaaaan hasilnye :D
Gambar ni tak ada kena mengena dgn event for last weekend. Ni gambar basi 2 mggu lepas. Masa attend Lem's wedding kat Dewan Melawati Kelana Jaya. To newly weds: Congratulation!
confuse mana 1 dewan melawati


us with pengantin

with hani & ann

with farid & partner

with my partner. cayang die!

zara, ann, lem, fiza, me!

5 comments:

lily lotus said...

badan ko mesti automatik nak melentok kat cayang ko ekk...muahahahaa...but u guys looks perfect for each other...happy for u ;)

Dayu said...

kita pun wiken ni nak balik kg hubby
mahu makan durian secara haloba
nak makan byk2
dah lah tak pernah makan kat bawah pokok..
kg sendiri takde..

Upcoming Big Day said...

sedapnya durian...huhu
i wish i kat pontian; umah my maklong rite now..

erm.. cik jehan nih lawa orangnya.. :p

[ Hanie ] said...

hehe tau takpe, durian is my feveret too. Dah lama nampak durian duk berlonggok2 tepi jln, tak terbeli2.

Bile nampak kat carefour, terus beli yg dah siap bungkus tu...2 pack rm15..haha mahal betul, ade brapa ulas je pun. Kepingin punya pasal..layankan aje :P

lily lotus said...

alooo cik kak! hehe, aku dah tukar blog..update ekk ;)