Monday, September 2, 2013

Company Raya Open House

Morning kengkawan. Banyak gile gambo raya this year ek? Nak buat cemana... ramai yg ngambik gambo & wassap kan... so, kita himpun2 then upload je la kan..

Antara aktiviti yg ada; seramik, khat, canting batik, joget2, nyanyi2 & makan2. Aku submit nama kat khat. Last year dh buat. This year saja try hantar lagi. Sekali cantik ko!!!! Lagi cantik dr last year :D

Ptg tu mcm kenyang, so, tk berapa nk mkn la... jamah char kuey teow, tapai pulut, sepotong lemang + rendang ayam. Diorg served nasi hujan panas (dan lauk2nye) roti jala kuah durian, ketupat lemang, kuih muih, ABC. Lain2 menu aku tk pasti pulak, sebab tak meronda sgt. Dok berdiri setempat je... Dah konsep food stall kan, kena la ronda2 carik makan... Tak berapa yg rajin pulok. 

Leka tengok budak2 berjoget. Aku mmg suka zapin, ghazal & seumpamanya. So, benda ni pon dh buat aku separa leka. 

Sesi bergambar dgn kengkawan & boss. Nampak tk 3rd pic bergambar dgn bunga2 pengantin. Office kite dh mcm bilik pengantin uolls.... tema english style lagi. Suka sgt! Baru la semangat nk bekerja!

Time ni tgh khusyuk tgk bdk2 joget zapin tu. Punye serious ko! Mcm tgh mengaudit gayanya.. 

No comments: