Tuesday, May 19, 2009

ZITS! Go Away!

I never had such problem before. Kalau ada pon… 1-2 ketul jek. Itu pon month end. Org slalu Tanya aku pakai product apa, sbb kulit takde jerawat & bekas2 jerawat.

Tetapi!!!!! this time mcm berparty plak. 1 kiri, 2 pipi kanan, 2 dagu. OMG! Mcm tk caya je. May be pasal aku banyak pikir pasal preparation kawin kut. Walau pon kecik2, tp sangat sakit mata aku tgk jerawat2 comel tu besepah2… Lalu aku lodge report kat biro pengaduan. Sapo laie? Tunang den laa…

Me: Yang, tgk ni, meriah kan?
Him: Haa.. nape? stress ke?
Me: Tak jugak.. ntah, musim kut. Tapi tak syok la byk2 cam ni. Yang satu ni ha, tumbuh tempat yg sama lak tu. Takde port lain.
Him: Dia dah pajak port tu kut.. tu yg asik dtg kat situ jek… Ha Baby!! (sambil wat muka suspen + excited) I nak pajak pokok durian kat UPM tu la.. dh nk musim buah ni…

*blur* (bukan story aku tgh susah hati pasal jerawat ke? Hape lak kena ngena dgn pokok durian nih?!)

Me: Ha, ok gak tu… manggis jgn lupa + rambutan gading skali.

3 comments:

flickering said...

hahahahah! durian oh durian!

ღ..miss faiez..ღ said...

hahaha.kate2 malik siyes akn menambahkan bilngn jeraat kat muke gyan.tensen gileee..hehehhe..


ckp kat malik,'i mmg de saket keturunan muke bersih.twun temurun dr nenek.ni msti jangkit dgn u ni jerawat ni ade kat muke i.ikotkan keturunan i tade'(muke kn konpiden tem ckp;p)

Hairin Herlina Abdul Halim said...

salam..
lama tak jumpe ko ek..
Dah nak kawin yer..neway, congratss..
nak address ek?
No.30, Jalan Impian Jaya 4,
Saujana Impian,
43000 Kajang, Selangor.
Insyaallah, kalau free kitaorg datang ek..