Wednesday, January 6, 2010

hendak

gambo gugel

Nak ni. Nak sangat².
Kalau la Tapah tempat org bli jambu tu dekat dgn Kajang, kan bagus..
Aku sanggup gi jln kaki.
kalau cicah dgn sambal kicap. dapnye..
Semua org dok tanya (sbb perut terjojol mebi)
'Ngandung² ni tkde ngidam pa pe ke?'
Then laju je mak budak ni jawab 'Takdek' sambil geleng² pala ditambah dgn goyangan tgn tanda takde sangat teringin nk mkn apa².
SEKALI!! NAAAAAAAAAH KAU!
Mmg la aku dh dpt mkn jambu air aritu, jiran bagi.
Tp lain. yang tu kecik + tk berapa manis + tak merah
Aku ndak yg mcm salu beli kat Tapah tu. merah + besor + lonjong... dapnyeeee
Kadang² siap terbayang mkn dgn kuah rojak mak bee.
SLUUURRRPPP~
kalau dpt sekilo depan mata, mesti aku lokek nk share dgn org lain. Dekut weh!

5 comments:

misz beauty said...

alah cian nye sis nih...ari tu beauty baru balik dr cameron lalu sane...tp mase tu tak taw sis nak buah ni.. if not blet belikan... ermmmmm.... kat ne eh nak carik buah cani?? nnt beauty tanyekan org..

Dayu said...

alaammmkkk
yg besar2mmg susah nak dpt kat kl ni kan, kalau jual smua yg kecik2 je
try lah suh ur hubby carik kat chow kit..ada kot kat sana..

jehan, smlam dh tanya misi
dia kata, perut kembang kempis tu biasa, sbb kedudukan baby kat dlm tu. nothing to worry bout..

lily lotus said...

amik, sekali mengidam terus jadi kedekut weih..haha..gigihlah suruh hubby bawa gi tapah beli..apa ada hal..hiks

Jehan Najib said...

weee... dh dpt mkn dah jambu ni. bli kat Mines Serdang tu je ha.. hahaahah! pueh ati den. tp mahal naa la dorg jual.. takde hal.. asal dpt lalu kat tekak ni pon dh cukup baik :D hihihi

misz beauty said...

alhamdulillah=)