Sunday, June 7, 2009

Bunga Rampai diracik²

This week aku attnd wedding my cousin kat Dewan Perdana Felda Jln Semarak. TO all friends yg aku termissed korg punya jemputan tu, mintak maaf banyak2 yer... Specially to Lem & wife, also, Rokiah & husband. And for all newly weds, congratulation!

Angah cantik sgt! Husband pon handsome :D

Pengantin makan beradap

aju, awyn & me :: aini, sya & me

awyn & flower :: aini & mummy

assorted pic of me & relatives

Ops! cukup²

tu jek! lately, aku sgt nervous kalau pegi kenduri kawin. Kalau dgr lagu kawin & kompang. Lagi laaaaaa jantung ni rasa nk pecah. huhuhu! Hope everythings fine. Amin..

7 comments:

Creepy Lily said...

memang cantik beb baju pengantin tu. CUN sangat!! hehehehe........

Jehan Najib said...

memang cantik pon.. mata aku tk lepas pandang tau... cantik sgt sampai asik nk tgk je.. sampai teleng2 pala aku...

faiz zaki said...

cantik dah gambar tu! bole jdi wedding photographer dah

lily lotus said...

haha...siut jer last pic tu...sedap2 aku dok melayan pics kawen tu...hiksss

Jehan Najib said...

faiz: wah! dan dan je :P
lily: ye! mmg purposely. Wei Eah dh bersalin anak laki smlm :D

ღ..miss faiez..ღ said...

kompem bunyik kompang owg tu da stat glabah.pdhal kompang tok owg len..hehehhe


sya de gak??kemslm kat die..

misz beauty said...

Thanx for droppin at ma blog...;-)

The bride is beautiful..=)