Friday, October 9, 2009

08.08.09 KAJANG Reception

Date: 08.08.09
Day: Saturday
Venue: Sri Jelok, Kajang
OK. Saye ngaku, harini rajin nk load gamba ni. Tak mcm hari sebelum²nye.. Sangat bercinta nk transfer picture. Anyway... as usual, gamba2 ni smua randomly picked je, sbb terlalu banyak dlm stock.
Tgh bersiap. Credit to Amy the stylist
Gambar berangan kat almari, tangga & katil. Tahapehape

Puteri 1, berbaju serong. Puteri 2, bersubang gading... lalala

Bejalan tgh jln & bawah kemah

Sanding & gambo ramai²

MAKAN!

Kek pulok

Gamba kitorg berangan lagi

Ok... tu je gamba kat Kajang. Minggu depan kite load gambo kat Melaka yg sangat BIRU.

Selamat weekend, Babai semua :)

7 comments:

GreenJade said...

salam jehan..canteknye layout blog & gambo2 kawen mu..i like :)

*tks sudi sggah yea..tk cr :)

[ Hanie ] said...

wah wahh, puas betul tgk gambar2 kat entry ni. Sungguh cantik! ;)

MRS ASK said...

kasi gambar lagi besar la.. senang aku tengaok. maklum la aku ni kadang2 tak berapa nak nampak la.!!
cun seh.. aku nak tgk lagi!!

fara said...

cantik jgk pkai kaler putih ni.. nmpk suci tulus mulus abes.. hehe

lily lotus said...

oh! aku terlambat sampai nak tengok ko bersanding..apepun mmg sgt sweet ;)

viruspadu said...

wah cantik gilerrrrrrrrrrrr lah

sangat meletop2 tau

suke tgk :D

ladymilk said...

sngt cantik & gorjes..mcm x puas je tgok gmabr ..hehe