Sunday, October 18, 2009

Kampong

Kampong korang cantik tak? Kampong kitorg cantik tau. Dua2 kampong pon cantik... My Kg Pontian & His Kg Melaka. Dua² ada laut... cumanye, Kg Melaka ni agak commercial nk banding Kg Pontian yg agak private utk kitorg anak beranak aje. Nanti kat entry lain, kite upload gambo Kg Pontian yg best tu k? For this time, kite tgk gambo Kg Melaka jek...






Kg Melaka ni letaknye dekat bebenor dgn Pantai Puteri. Dekat gak dgn Klebang. Makanye, tiap² ptg la ada org merengek² dgn dialog yg sama' Jom la gi jenjalan kat tepi laut, Jom la mandi laut, Jom la tgh sunset'. huhuhu. Macam teramat jakun sekali gayanye.. Gamba ni kitorg snap masa raya aritu. Kebetulan Sunset Pantai Puteri sgt cantik & ombak tak kuat sgt ptg tu... So, gamba² ni mcm cantik je pada mata kitorg...






Ni laa gambar sunset yg kitorg perasan cantik tu... tp mmg cantik kan... Macam gambo honeymoon.. Tp tak pon... Dah kawin 2 bulan lebih pon masih tak find some times for our honeymoon... Bz la wei... Laki kite banyak na program... huhuhu

OK la kawan².. Tu je laporan cuti saya. Nanti kitorg upload lagi k? banyak sgt la.. gamba bertandang pon hutang lagi kan? huhuhuh... Bad me..

Anyway, selamat bekerja!

9 comments:

misz beauty said...

ihik... kitorg ni lagi lah dah 3 bulan tawen belum pegi honeymoon lagik... sume mini honeymoon jerk.... tak sabar nak tunggu end of november...=)

nota kaki * sis sangat shomel..;-)

Jehan Najib said...

Tu la.. we all pon rasa2 mcm nk plan ujung thn... tp ujung thn pon mcm musim monsun... kena cari spot best2 sket le kut

nURmALa mAZLan said...

kg kami dua² x cantik..
wakakaka~
mana tak nyer
me - kg pandan
his - sg besi...wakkkk~

pic yg sunset tu cantik gilos

GreenJade said...

wowww! shuweetnye sunset..i like it :D

melake katne u? my hubby pon melake gak..ntah2 bejiran hehehe :p

Dayu said...

bestnya
dah laha da laut, laut yg best lak tu
kalau laut tak baper best pun cukup seronok
inikan pulak dekat ngan klebang

lily lotus said...

cantiknya gambar tu semua weiii..dan ko berjaya membuat aku rindu nak balik melaka :D

yatie81 said...

nie melaka kat mana..melaka pantai dia cantik terutamanya waktu senja..fuhh cantik

Jehan Najib said...

Melaka dekat Pantai Puteri... dekat jek dgn Klebang. tapi kalo korg tanya Puteri apa... tk pasti la plak.. Puteri - Zainal Abidin kut. hehehe~

Tapi memang cantik kan.. kalau ada masa korg pegi k? banyak hotel & resort dekat2 sana...

anil lutaze said...

cntheknyee....i sentiasa heart melaka..sbb my kg too...hehehehe