Tuesday, July 27, 2010

Langgar pantang

Ni la dia kalau suruh abah tidurkan Nia... Dia yg tidur dulu...
OK.. Sorry pada diri sendiri sbb dh langgar patang dgn berjalan ke Melaka pada hari ke-25. Huhuhu... Hopefully takde la benda pelik2 jadi ye... Amin...
Bukan apa.. family Melaka nk tgk Nia.. So, bawak la anak dara ni balik rumah mertua kat Melaka tu.. Alhamdulillah. Nia tak banyak meragam... Lepas nyusu je tidur. Kalau kat Kajang, manjang nk berdukung je kan... Tapi kat Melaka dia mcm pandai je bawak diri... Pandai pulak tidurkan diri sendiri kalau dh ngantuk.... Kalau tak, puas berdodoi mcm2 gaya, br dia betul2 lena... Hai.. Anak... Anak....

Nia 22nd days
Nia 23rd days
Mak pesan, kalau nak keluar, kena selawat banyak2... kena beringat yg kita masih berpantang. Kepala & ubun2 anak kena tutup... mcm2 lagi la... Semua tu nk elak bentan. Next entry aku load cerita & pix kat Melaka Ok?

5 comments:

mrs tEppEi said...

comelnya Nia...geram sungguh nengoknyer...bile la nk jumpe bdk tecit nie hihi...

mata cepet cam ayah dia huhuh. so sweet =)

misz beauty said...

sejibik muka abah dier.. ekekekee.... suke pict last jelir lidah tuh.... gewammmm!!!! =D

Reen Fredo said...

comel baby nia!
baru nk bukak mate yeee.. sepet ikut sape neh? ehehehe

shada said...

chumel lagi2 bila pakai blous tu!

[ Hanie ] said...

nampak besar dah anak dara u ni :)
cepat betul tumbesaran die