Tuesday, October 5, 2010

Contest Bersama Si Kecil

Weeeeeeee....
Nia arini dah 100 hari. YES! 100 hari yg penuh bermakna ceria tralala lala... Dan sempena 100 hari ni, tiba2 di tag Pn.Dayu utk join Contest Bersama Si Kecil. 1st time kitorg msk contest2 blog ni... Gambar yg dipilih... Jeng Jeng Jeng!!!

TARAAAAAAAAAA!
Diambil dgn Nokia (saje) oleh Abah Nia. Snap gamba ni betul2 depan pintu rumah masa nak pegi KPMC utk Nia's 3m jab. Punye la happy anak dara ni dpt berjalan. Sengih tak lekang wa cakap lu.... excited tgk kereta & pokok berjalan. hahaha!
Oh yea, Nia dh pandai ketawa. Melekek2 dia ketawa. Tah apa yg dia geli hati tgk org agah ntah... Kadang2 kalau asyik masyuk sgt ketawa, sampai tersedu2. sampai hilang suara pon ada gak.. adoihai...
Meniarap pon dh ada improvement sket. In fact dh makin lasak. Tu yg berat naik 0.7kg je dari last month. Maybe sbb dia dh makin active agaknye. Dh start angkat2 bontot. Tapi manjang masuk gear reverse je... Jalan gostan eh anak mama ni.. Klakar gak tgk dia mengesot2 gostan ke belakang... Mcm ulat bulu...
OK la, takyah bebel byk2. Sempena hari baik bulan baik, mari le kita sama2 join contest Gayahspears ni. Dengan segala hormatnye, saya menjemput kawan2 semua untuk join ye.
Untuk kawan2 lain, mari je join skali. Mana tau ada rezeki anak, boleh buat duit diapers. hihihi...

4 comments:

Dayu said...

yay!! nia pun dh join
wahh nia dh pandai senyum lebar gini
chomel dia!!

ღ.faiez.ღ said...

gediks gelak gtu.da r tade gg..hehehe


balek cni lagik la nia..tp kali nih tamo da nanesh agi ngn tdo ajee..maen pon tak puas yang

Gayahspears said...

done~

Jehan Najib said...

dayu: ketawa pon dh mengilai2 hehehe..

cikwul: nenek kata, nnt kita balik.. tp tktau bile.. tunggu ea?

gayah: TQ!