Tuesday, January 8, 2013

Makang-Makang di Tamang

Makang kat tamang lombon (Garden @ Mines). Asalnye, nk cari kasut tp tk jumpa (Annual Dinner tahun ni tema ROCK. Acik tkde kasut2 rock ). Makanya, nyinggah Garden for dinner. Tak de la sedap mana pon. Biasa2 je. Sebab badan dh penat bekerja, so kitorg just singgah kedai makan yg paling dekat koordinatnye dgn tmp kitorg berdiri. Padahal kat Mines tu byk gak tmp mkn sedap2. Heh? Ngko apa je tk sedap? Bg sizzling noodle pon ckp sedap. Service kat sini agak laju. Maybe sbb tak byk customer time ni. Kalau at normal peak, tk tau la laju mana service dia. 

Wall decor yg sgt simple. cantik jugok kan?

Console table yg sangat keInggerisannya.

Mak Encik muka mcm PMS tk dpt kasut. Pfffttt!

Pak Encik pakai baju keje. Pon mcm muka PMS jugak. Penat pusing carik kasut Mak Encik

Counter bayar zakat bil. Tp boleh je lambai2 waiter tu dari tmpt korang duduk sambil tgn buat bentuk patsegi & bibir mengkamit 'bil'

Yg pink tu bos punye, mocha aku punye (Bkn biasa pompan yg minum stoberi ke?)

Belek menu depan ke blakang, blakang ke depan. Sudah nya aku order ni sajo. Beef Carbonara (balik² kan..?)

Boss order ni. Ala Beef sandwich je pon. Nama bkn main fancy sampai aku tk ingat

Puding roti. Sama gak... Nama fancy tk ingat.

Rushing balik rumah sbb nk tgk Kafe Sukan @ Astro ARENA. Ptg tu husband ada interview pasal AUG Laos (Asean University Game). Menang besor katanya....  Dpt la masuk TV sejam punye program. Kalau result ala2 tenggelam timbul, keluar berita tk sampai 2 minit saje. hehe!

Hepp!!! Baju gi interview sama dgn baju gi dating dgn Mak Encik. huahuahauhauahauh

3 comments:

misz beauty said...

Aaaaaaa atlit UPM memang glemer slalu... Hahahahaa... Anyway tgk entry ni teringat makan kat Garden Mid Valley yang macam hampeh lagi menyakitkan hati... Huk huk

ღ.paieshh.ღ said...

wahhhhhhhh!!!bosss beso masok tv!!ehehe...nia ngn rayyan ckp ape nmpk abah dia dlm tv??

Jehan Najib said...

Rayyan buat dek... Kakak Nangis. bole? Terharu kut?