Monday, August 16, 2010

Tahniah Poksu Nia

Kejadian seminggu sbl puasa. Poksu Nia punye konvo Diploma Pengurusan kat Kolej Universiti Islam Selangor. Tahniah ye Poksu. Skrg ni Poksu Nia part time business shisha sambil nk sambung degree pulak. Slalu gak kitorg 1 family lepak kat tempat business Poksu.. Tapi tk pnah pon amik shisha tu.. Mama tk reti bershisha.. hehe


Bergambar sbl gerak. Poksu kena sesi ptg, so pendaftaran masuk pkl 12.30... Tapi, 12.30 baru kitorg gerak dari rumah. Nak jadikan cerita kalut, jammed teruk kat depan UKM Bangi. Mujur la sempat sampai kat hall sbl masanye...


Abah bergambar dgn Nia yg duduk diam je dlm stroller tu.. ala, mula2 je dia diam, dh towards the end of the ceremony, Nia start cranky a bit. poo poo pulak anak dara ni...


Tgk tu, diam je dia tgk lampu pusing2



Elok Poksu & Nenek keluar convo hall tu, Nia dh start ekk ekk daa.. Oh yea, Mak Ngah & Pak Ngah Nia pon ada sama... Bg support kat Poksu :)

Tgk tu, sampai tersingkap2 baju anak dara ni... dh start nk ngamuk la tu.... Spoil betul la..



Dh tk boleh handle kegelian di pungkoq la tu...



Cepat2 kitorg chow. Sbl Nia pekik sampai 1 kolej dengar...

Mama salinkan baju & dipers Nia kat dlm kereta je. Lepas tu kitorg smua gi makan2 kat Restoran Yus Bangi sementara Nia sambung tido...

4 comments:

tEppEi@sharEna said...

cutenyer Nia...x sabo nk tggu dia besar lg. mesti tembah2 comel huhuh =)

Nia ikot muke abah dia ehhh....hihi =p

Hanani said...

jehan, nia nages tu tak selesa sbb mama dia tanak tukar pampers dia..huhu..

Reen Fredo said...

comel la nia neh jehan.. sepet + sweet.. alahai suke2!

kimmy said...

notak2 pon tetap cute..