Sunday, December 12, 2010

Farewell @ Kiku-Zakura

It was her last day with us. After almost a year, she decided to move fwd to an international insurance co. To celebrate the friendship, we decided to bring her out to Kiku-Zakura MidValley.

Menu booklet




Ni la member aku yg resign. Jaclyn frm KK Sabah. Petite sgt budaknye. Tapi kuat makan :D






Dah start engine. Makan sampai rasa bloated sangat






This is another Jacqueline. So, ada 2 org Jacs kat office aku.






Two Jacs eating green tea icecream with redbean & cornflakes


For desserts, kitorg share je ber3. Sbb dh tau, mmg takkan abis punye :D


Nak tgk menu?


Aku tk reti nk sebut. Yg aku tau, ada salmon sashimi, tempura bento, beef teriyaki, ebiko sushi, yg mcm wantan tu aku tk pasti apa nama. best gak, dlm dia ada sayur + udang fresh. Banyak lagi side dish yg kitorg order, tp aku malas plak nk edit2 & compile cam gambar atas ni ha... :D

Dulu masa kerja kat area KLCC slalu la dpt mkn Japanese food. Tp skarang ni dah tercampak kat KL Sentral, kebanyakannye local cuisine. Hadap la Malaysian & western food hari2. Fast food pon tk banyak kat sini. Rindunye nk kerja kat KLCC area. Smua ada. boleh kata semua mknan yg aku slalu teringin mkn ada kat sekitar office. Pegi foodcourt biasa pon dh ada jual teppanyaki. Oh bahagianyeee....

3 comments:

misz beauty said...

eskem tu macam best la sis... ayayai!!!

Dayu said...

dulu pun keje kat tmpt yg sumber makanan adalah dr food court
tp dh tekak nak makan nasik tiap ari. muak..
bila dah dok blkg jalan TAR ni
heaven gak rasa
nak ikan bakar tiap arini pun no hal

Jehan Najib said...

bab makan2 mmg fav saya!