Tuesday, December 14, 2010

Lagi lagi Nia


Mak call, bg tau.

'Anak ko ni... dh angkat2 kaki nk manjat kerusi. Kering darah mak tgk. Buatnye terbalik kang... bla bla bla....'

Nia... tlg la jgn buat mama & nenek kering2 darah gini k? Nia kecik lagi sayang, baru 5 bulan lebih. Tunggu la besar sikit kut ye pon nk manjat.

Kpd kawan2 smua, sila jgn terpedaya dgn gambar comel sangat-behave & muka-innocent sepeti di atas. hakikatnye, Nia mmg budak yg suka cari projek! Nampak tgn kembang2 dia tu?? Dah ready nk grab pinggan kaca yg tgh berlaga dgn sudu-garfu kat depan dia.

6 comments:

Dayu said...

nia mmg sgt pantas lah
cha baru je nak panjat nak masuk 8 bln
nia 5 bln dah nak panjat2
sabar nia..sabar ye
banyak lagi masa

hehehe..tgn kembang lah abru best kan nia kan
dok diam je. boring lah

misz beauty said...

ihihiiii... lucu jek nia nih... gewammmm nengok dier... =D

sharEna said...

nia tgk syok nk explore dunia tue...hihih...

biar cargas. jgn lembik jer. kan nia kannn?? =p

Jehan Najib said...

rasa mcm cepat sgt masa berlalu... aiseh...

rasa rugi sbb tk slalu ada depan dia nk tgk progress dia cemana...

mun said...

hi...samalah mcm mirza..tangan cepat je...tepis ke..tepuk ke...mmg tak reti duk diam...

mun said...

hi...samalah mcm mirza..tangan cepat je...tepis ke..tepuk ke...mmg tak reti duk diam...