Tuesday, November 23, 2010

I am a busy bee

Once upon a time, mama is too busy with her works.

Nia dah pandai cembeng2, cebik2 bibir time bye2 kitorg pergi kerja. Kadang2 bukan takat merengek, siap menangis nk ikut mama & abah pergi kerja. Oh.... Nia... Cepatnye besar.. Dah tau nk dekat dgn mak apaknye aje...

Im totally busy at work. Contract renewal for all clients & Upcoming Year End Masquerade Party. Invitation card tk design lagi. RSVP form blom ada template. Vendor & supplier smer blum confirm price. Negotiation still in progress. Sponsorship tak start lagi! Oh banyaknye kerja!... Dalam banyak2 kerja pon, still ada masa nk cari kerja lain. Ooopssssss...

Entry Raya Haji pon tak update kan? Nnt la, tunggu lapang2 br bleh transfer gamba. For the time being, kita update apa yg ada jek.

Nia skrg suka isap jari. Apa2 benda yg dia msk mulut, mesti pekej skali msk ibu jari kiri dia. Kalau macam isap susu dlm botol pon, sure dia akan selit ibu jari kat celah mulut. Double pleasure kut. Funny! Tak pernah terpikir boleh sucks 2 things at 1 time. Tapi paling takleh tahan, bila dia buat gini ye puan2.....




Sucking both thumb & toe. Ya Allah Nia!!!!! Apa yg kemaruk sgt ni????


Ala, rilek la mama... Jum try buat skali meh... Syok wooooo

Ngada! cubit kang!!!

11 comments:

misz beauty said...

masquerade party tu!!! best nyewww!!! beauty suke party!!! huuhuuuu

nia sangat comel la... gelak nampak gusi... hihihhi

Jehan Najib said...

pening nk pk pakai baju yg taknak dibazirkan mcm dinner2 sbl ni.. pakai sekali, then terperap forever... tgk la kalau co nk sponsor ke.. heheheheh

Nia gelak bkn nampak gusi je... kadang2 bleh nmpk anak tekak wooo...

m@Ri@ said...

hisap kaki nak adik la tu..hehe..;)

Nadya said...

ha ah ..isap kaki adik akan muncull haha..

Jehan Najib said...

scarryyyy!!!!
NORIDAY MANA NORIDAY???!!!
Meh nak telan sepapan.
hahahah!

Nadya said...

hahaha..berhati2 di jalan raya!

ღ.faiez.ღ said...

a'a..maklang kt kalo isap kaki nak dpt bby..
so nia bak meh.cik wul jage..hehe;)

Jehan Najib said...

cikwul...
takmoh! takmoh!
tokleh! tokleh!

hahahahaah~

BuTtErFlyInFraMe said...

org tua2 cakap, kalau anak isap jari kaki...tandanya nak dapat adik...hehehe....nampak gayanya, xlama lagi Nia dpt adik la.... heheh :D

lily lotus said...

serius mmg anak ko ikut ko. kuat gelak! weii aku rindu nak dengar ko gelak! voley?

Jehan Najib said...

boley2.. gile ko.. kalo dorm HB3 dengar aku gelak, sure dia pk ada langsuir kan... skarang aku dh tune down sket... takut Nia mewarisi plak. so kena cover2 gelak..