Sunday, November 14, 2010

Nia & Animal Part I


Elow kawan2 mama...

Aktiviti weekend lepas. Kitorg pegi Sri Damansara. Visiting kawan Abah yg buat makan2 sempena masuk rumah baru.


Kat rumah Uncle Mazaid ada ponny kecik. So far Nia mmg blum pernah dikenalkan dgn animals. Kira mcm 1st time jugak la dia jumpa binatang yg 'sebaya dgn dia'. EXCITED sgt. see the face?



Comel kan ponny ni? Anak Uncle Mazaid punye. But he is 1y.o. Mcm sedang elok je kalau Nia naik. See, tak tinggi sgt, tak rendah sangat kan?




1st ride! Yeahaaaaaaa~ Telinga ponny tu penuh dgn air liur Nia. geram betol. sampai menggigil2 dia gigit telinga ponny ni (eh ke donkey?)




Landing jap. Nia dh cuba2 nak duduk sebelah punggung... Dh berani sikit nak lepas sebelah tgn. This morning, mcm dh start nk duduk katak. Still gigil2 lagi. Belum strong & stable.

Susahnye nak snap pic Nia kalau takde flash. Asik nk lompat2 je anak dara sorg ni... Sudahnye mama dia yg syok sendiri berposing.

3 comments:

sharEna said...

nmpk tinggi nia gambo yg berdiri tue..maybe mmg akn tinggi da beso nnti..hihih..

nia cute. anT nk kiss 1 =)

Puan Jiha said...

comelnye nia...excited

Dayu said...

aksi ibu yg over bergambar adalah biasa. nak amik gmbar anak tp mak nye yang senyum terlebih..
yelah.anaak dok sibuk lompat2 kibas2 tangan kan..

jehan, meh join contest
kamu sudah di tag!!